Flitsbezorger Gorillas bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minut

Flitsbezorger Gorillas bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minuten

Ben je aan het koken en kom je er op het laatste moment achter dat je iets vergeten bent? Of krijg je spontaan vrienden op bezoek, maar heb je niets in huis? Geen probleem! Met de nieuwe Flitsbezorgers heb jij binnen 10 minuten al jouw favoriete boodschappen in huis. Flitsbezorger Gorillas is een nieuwe bezorgdienst die actief is in onder andere Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. In deze blog lees je alle informatie over deze snelle bezorgservice.

Wat is Gorillas?

Gorilla’s is een online supermarkt die razendsnel bij jou thuisbezorgd. Vanuit speciale dark stores rondom de grote steden worden dagelijks duizenden boodschappen bij mensen thuisbezorgd. De bezorging gaat met een e-bike of e-scooter. Er is geen minimum bestelbedrag en de bezorgkosten bedragen slechts €1,80. Daarbij zegt Gorillas dezelfde lage prijzen te hanteren als de supermarkt.

Wat zijn de voordelen?

Gorillas is vooral handig als je iets snel nodig hebt, maar je niet meer naar de winkel kunt of wilt. Bijvoorbeeld wanneer de supermarkten als gesloten zijn of wanneer je echt geen zin meer hebt om van de bank te komen. In de App heb je direct toegang tot meer dan 1.000 verschillende boodschappen. Denk dan aan alle standaard producten zoals groente, fruit, snacks, maaltijden, dranken maar ook huishoudelijke artikelen. Kortom: je hebt altijd toegang tot al je favoriete boodschappen. Je kunt de boodschappen thuis laten bezorgen, maar ook op een andere locatie. Bijvoorbeeld op je werk of juist in een park waar je hebt afgesproken met vrienden.

Zijn er nog meer van die snelle bezorgdiensten?

Ja, naast Gorillas zijn er nog meer flitsbezorgers actief. Met name in de grote steden. De belangrijkste concurrenten zijn Flink, Zapp en Getir. Zij hanteren min of meer dezelfde voorwaarden en dezelfde bezorgtijd.

Kan ik het met korting proberen?

Ja, met een Gorillas kortingscode kan je deze boodschappen App heel voordelig uitproberen. Zo krijg je op dit moment €15,00 korting voor een eerste bestelling (bij besteding vanaf €30,00). Deze korting geldt alleen voor nieuwe klanten. Daarnaast vind je in de App ook dikwijls aanbiedingen promoties waarmee je bepaalde producten extra voordelig kunt laten thuisbezorgen. De App is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Terug naar overzicht

Categoriën

eicode.nl 2017 2024 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Partnerpagina |